Parikriisi-interventio

Kahden kerran parikriisi-interventiossa teillä on mahdollisuus keskustella tilanteestanne puolueettoman asiantuntijan kanssa, saada keinoja tilanteenne selvittämiseen, ristiriitojen ratkaisemiseen ja parisuhteenne tukemiseen. Parikriisi-interventiossa molemmat parisuhteen osapuolet tulevat kuulluksi. Tärkeintä on löytää juuri ne keinot, jotka vievät teidät eteenpäin kriisiytyneestä tilanteesta ja joiden avulla voitte edetä kohti parempaa parisuhdetta.

Kriisi parisuhteessa tuntuu usein kuluttavalta ja aiheuttaa kumppaneissa pelkoa tulevasta, sekä turvallisuudentunteen järkkymistä, ja toivottomuuden tunnetta parisuhteen tilasta. Kriisi parisuhteessa voi kuitenkin olla myös uusi mahdollisuus paremman parisuhteen rakentamiselle. Kriisin myötä parilla on mahdollisuus tarkastella parisuhdettaan, sekä omia ja yhteisiä toiveita ja tarpeita. 

Parikriisi-interventiossa tapaamisia on kaksi. Tapaamisissa etsimme keinoja ristiriitojen ratkaisemiseen, kommunikaatioon ja parisuhteen tukemiseen. Tapaamisten välillä pari saa tehtäviä, joissa paneudutaan itseen ja parisuhteeseen. Toisen tapaamisen lopussa laaditaan yhteinen suunnitelma siitä, miten pari jatkaa työskentelyä paremman parisuhteen eteen.

Pariksiiri-interventio perustuu Parisuhdekeskus Kataja ry:n Solmuja parisuhteessa menetelmään, joka pohjautuu tunnekeskeiseen pariterapiaan.

Ota yhteyttä, niin varataan teille sopiva aika.