Neuropsykiatrinen valmennus

Kaipaatko apua arjenhallintaan, toiminnanohjaukseen, tunnesäätelyyn tai itsetunnon parantamiseen? Neuropsykiatrisessa valmennuksessa tunnistamme voimavarasi ja löydämme juuri sinulle sopivia ratkaisuja arjen helpottamiseksi.

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus on ohjauksellista ja tavoitteellista kuntoutusta, joka on suunnattu henkilöille, joilla on neuropsykiatrisia erityispiirteitä, kuten ADHD, Asperger, Autsmin kirjo, kielelliset erityisvaikeudet ja Tourette. Valmennus sopii myös päihde- ja mielenterveyskuntoutujille, sekä henkilöille, joilla on toiminnanohjauksen haasteita.

Nepsy valmennuksessa olen valmentajana aktiivisesti tukemassa sinua kohti tavoitteitasi. Kannustan sinua koko matkan ajan ja etsimme yhdessä askel kerrallaan juuri sinulle sopivat ratkaisut, jotta etenet kohti tavoitteitasi. 

Valmennuksessa asiakasta tuetaan ja ohjataan esimerkiksi arjen hallintataitojen kehittämisessä, tunnetaidoissa, oman toiminnan ohjauksen haasteissa ja tulevaisuuden suunnan selkiyttämisessä.

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus on tavoitteellista ja tulevaisuusorientoitunutta valmennusta. Valmennukselle luodaan valmennuksen alussa tavoitteet, sekä sovitaan työskentelyn kestosta yhdessä valmennettavan kanssa. Valmennuksessa tavoitteeseen pääsemiseksi tavoitteen tulee olla asiakkaalle tarpeellinen ja hänelle itselleen merkityksellinen. Valmennuksessa käytetään ratkaisu ja voimavarakeskeistä työotetta. Valmentaja tukee asiakasta omien vahvuuksien ja voimavarojen löytämisessä, kehittämisessä  ja käyttöön ottamisessa.

Tapaamiskertoja  valmennuksessa on usein 5-15. Valmennuksessa käytettävät menetelmät valitaan yksilöllisesti. Tavoitteet liittyvät usein henkilön kokemiin haasteisiin jokapäiväisessä elämässä ja arjen toiminnoissa, esimerkiksi haasteet ihmissuhteissa, arjen hallinnassa tai opiskelu ja työelämässä. 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle sopiva aika valmennukseen.

Nepsy-valmennuksesta hyötyvät  henkilöt, joilla on muun muassa:

  • Haasteita arjenhallinnassa
  • Itsetunto ongelmia
  • Haasteita toiminnanhojauksessa
  • Pulmia tunnesäätelyssä tai tunnetaidoissa
  • Haasteet sosiaalisessa vuorovaikutuksessa 
  • Oppimisvaikeuksia tai opinnoissa etenemisen haasteita
  • Tarve selkiyttää koulutus ja urasuunnitelmia
  • Itsenäistymisen pulmia